Националният отбор по Биология се завърна с и 2 Бронзови медала от международната олимпиада по биология в Туркменистан през 1997
Вече има качени тестовете от областните кръгове за последните 4 години. От менюто>>Национални>> Избираш година>> Тестове!!!
Здравей, след регистрация всеки ученик, може да изпробва знанията си с тест, в секция задачи >> Реши тест от задачи!!!
0 0 2

Туркменистан - 1997

VIII IBO
Олимпиадата в Туркменистан през 1997 се проведе от 13 до 20 Юли в Ашгабат (Ashgabat). 108-ма ученика от 28 държави, взеха участие. Учениците спечелиха на тази олимпиада, 11 златни, 23 сребърни и 33 бронзови медали. Туркменистан участва в международната олимпиада по биология от 1995 година.

Всички олимпиади
Всички олимпиади

гр. Габрово
Бронзов медал

София
Бронзов медал

Велико Търново
Почетно място

гр. Габрово
Бронзов медал


Олимпиадата в Ашхабад, Туркменистан беше едно изключително интересно преживяване в страна с много различна култура и климат. Организаторите се бяха постарали много и имахме възможност да опознаем част от забележителностите, вкл. и посещение със самолет до Каспийско море. Запомнящи се бяха срещите с ученици от други държави и сприятеляване с някои от тях.Информация предоставена от: Д-р Янислав Илиев
тази страница е видяна 442 пъти до сега.
Сподели в facebook


Харесай сайта в facebook
Полезни линкове към сайтовете на:

Logosroopn Logofab Logomon Logoibo2014 Logoibo2013 Logoibo Logo1000stipendii Logodberbatov Logoevrika Logoamfb Logobiotur Logobf Logonpmg Logoquestion За въпроси, идеи, мнения и коментари може да ни пишете на biologybg@gmail.com!!!

Ⓒ Copyright 2014 Национална Олимпиада по Биология и Здравно Образование

Изработка и поддръжка на сайта: Николай Добрев Албена Йорданова

За изработването на сайта са използвани: