Настаняване в Националният център за подготовка на олимпийци
Вече има качени тестовете от областните кръгове за последните 4 години. От менюто>>Национални>> Избираш година>> Тестове!!!
Здравей, след регистрация всеки ученик, може да изпробва знанията си с тест, в секция задачи >> Реши тест от задачи!!!

Настаняване в Националният център за подготовка на олимпийци

Vhod nacionalen center


Настаняване: Национален център за подготовка на олимпийци към МОН, сега се нарича Учебен център

Националният център за подготовка на олимпийци се намира на бул. „Драган Цанков” 21А в София. Разположен е в непосредствена близост до Метростанция „Жолио Кюри” (виж картата по-долу).

 Придвижване от Централна автогара/Централна ЖП гара до Националния център за подготовка на олимпийци – възможно е чрез градски транспорт (цена на билет за еднократно пътуване 1 лв.). Има директен транспорт с метрото. Най-удобно е от гарата (или автогарата) да се качите в метрото в посока „Джеймс Баучер”, т.е. към центъра на града. Слизате на втората спирка – метростанция „Сердика” и с се насочвате по посока на движението на влакчето към другата линия на метрото (означена с червени надписи, това се води Линия 1 и  НЕ ИЗЛИЗАТЕ ОТ МЕТРОТО!!!) Търсите в самото метро линията за ж.к. Младост! След като се придвижите с тълпата (първо по стълбите пеша, после леко в ляво през нещо като тунелче и след това на ескалатор в дясно) се качвате на червената линия в посока „Младост” или „Цариградско шосе” и слизате на третата спирка "Жолио Кюри" (обърнете внимание, че втората спирка е „Стадион Васил Левски”, където се намира Биологически факултет – до Националното радио на бул. „Драган Цанков” 8, така че от Центъра за подготовка на олимпийци до Биологически факултет  ще трябва да се движите една спирка назад, в посока Центъра. )

За да стигнете до Националния център за олимпийци, след като слезете от влакчето на станция „Жолио Кюри” тръгвате по посока на движението на влака и излизате направо от метрото. В дясно ще видите асиметричната стъклена сграда на Световния търговски център, София. Вие трябва да пресечете внимателно и да се озовете по диагонала на изхода на метрото. Тръгвате по ул. "Жолио Кюри" (перпендикулярна на "Драган Цанков"), така че стъклената сграда да остане зад гърба Ви и вървите  по десния тротоар покрай високи сиви блокове в посока хотел "Плиска", като свивате вдясно, почти веднага по улица "Николай Хайтов", още преди да сте подминали трите големи сиви блока. Веднага вляво по ул. "Н. Хайтов" се намира входната врата на Центъра, а вътре в двора са няколко постройки,от които вие ще се настаните в сивата стъклена сграда, в ляво от входа на Центъра.

 

http://www.mon-coo.com/bases.php?idbase=4
Map nacionalen center


Николай Добрев - aдмин over 4 years
тази страница е видяна 0 пъти до сега.

Сподели в facebook


Харесай сайта в facebook
Полезни линкове към сайтовете на:

Logosroopn Logofab Logomon Logoibo2014 Logoibo2013 Logoibo Logo1000stipendii Logodberbatov Logoevrika Logoamfb Logobiotur Logobf Logonpmg Logoquestion За въпроси, идеи, мнения и коментари може да ни пишете на biologybg@gmail.com!!!

Ⓒ Copyright 2014 Национална Олимпиада по Биология и Здравно Образование

Изработка и поддръжка на сайта: Николай Добрев Албена Йорданова

За изработването на сайта са използвани: